Nicolás Álvarez, Oriol Fillat, Pablo Llamas i Benjamín Winter accedeixen a la semifinal de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open

Els 8 tennistes participants
04/10/2019

Avui s'han diputat a la Pista 6 del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 els quarts de final de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open que es disputa al nostre Club entre del 4 al 6 d'octubre.

En el primer partit, que s'ha disputat a les 15 hores, Benjamín Winter ha guanyat per un doble 4-2 a Max Alcalá. A continuació, Pablo Llamas ha aconseguit superar (4-1, 4-1) l'eliminatòria davant Iñaki Cabrera, un dels dos jugadors del RCTB-1899 que participen en el torneig. Posteriorment, Oriol Fillat ha sortit vencedor del partit davant John Echeverría a qui ha guanyat en dos sets (4-1, 4-2). Finalment, Nicolás Álvarez, tennista del nostre Club, ha aconseguit derrotar Diego Barreto per un doble 4-1.

Recordem que al Red Bull Next Gen Open s'apliquen les innovadores normatives que l'ATP està posant en pràctica en les Next Gen Open Finals. En els partits de quarts i semifinals es juga al millor de tres sets curts a quatre jocs. Sense avantatge, sense let i amb coaching permès en els descansos a través d'auriculars. La final es jugarà al millor de 5 sets curts.

Quadre i ordre de joc de les semifinals de demà: 

Quadre de joc