Treballa amb nosaltres

El Reial Club de Tennis Barcelona va ser fundat l’any 1899 i està considerat com el Club de Tennis més prestigiós d’Espanya. A les seves pistes s’han format tennistes com Arantxa Sánchez Vicario, Conchita Martínez, Carlos Moyá, Albert Costa i Rafa Nadal, entre d’altres. Està ubicat al barri de Pedralbes, a la zona alta de Barcelona, en un entorn privilegiat. Compta amb 2.425 socis amb títol i 725 associats.

Les instal·lacions del Club les componen 19 pistes de tennis, 18 de terra batuda i 1 pista ràpida. La secció de pàdel gaudeix de 5 renovades pistes, dos d’elles semi-cobertes i 3 descobertes.

El Club disposa, a més a més, d’un Poliesportiu recentment construït, en el que es poden practicar diferents disciplines esportives com el tennis, el futbol sala, el frontó o el bàsquet, entre d’altres. Al Wellness Center, els socis poden practicar fitness, utilitzar la piscina climatitzada o el jacuzzi, i en el mateix recinte, disposen dels serveis de fisioteràpia i traumatologia.

En els vestidors, els socis compten amb els serveis de perruqueria femenina i masculina, sauna seca i vapor. A més a més, a la Casa Club poden mantenir una alta activitat social gaudint, entre altres coses, del restaurant, que està considerat com un dels millors de Barcelona.

Treballa amb nosaltres

El nostre equip humà, en contacte directe amb el Soci, és el nostre principal actiu, per això seleccionem amb rigor i professionalitat als/les candidats/tes que ocuparan un lloc en qualsevol de les àrees que conformen l’organització del Club.

Si estàs interessat/da en treballar amb nosaltres, pots enviar el teu currículum al nostre departament de Recursos Humans, sempre que hi hagi en curs una oferta de treball que estigui anunciada en aquesta pàgina i sempre que s'adapti al teu perfil. Pots informar-te de les ofertes laborals en el següent apartat.

 

Ofertes de feina vigents:

 


INFORMACIÓN SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

RESPONSABLE: Reial Club de Tennis Barcelona - 1899 (RCTB-1899) (G08555278), Bosch i Gimpera, 5-13 08034 Barcelona ( BARCELONA ) - lopd@rctb1899.es FINALIDADES: Participar en procesos de selección de personal presentes y futuros y verificar referencias aportadas. LEGITIMACIÓN: Consentimiento de la persona candidata. DESTINATARIOS: No están previstas cesiones, salvo las legalmente obligatorias. CONSERVACIÓN: Durante el desarrollo de los procesos de selección de personal y, finalizado este, máximo durante 1 año para futuros procesos. DERECHOS: Puede retirar su consentimiento en cualquier momento y ejercer su derecho de acceso, rectificación, supresión, portabilidad de sus datos y de limitación dirigiéndose a los datos de la empresa Responsable, indicando el tratamiento específico y derecho que quiere ejercer. En caso de divergencias, puede presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos (www.aepd.es).