Jocs de taula

Bridge

El Bridge compta amb un ampli seguiment entre els Socis del Club. A més a més de l'avantatge de que es pot practicar a qualsevol edat, també afavoreix les relacions socials i potencia la capacitat de concentració mental, la lògica i la memòria. Els Socis i Sòcies de més edat són els més aficionats al Bridge, en el qual no només troben una manera de seguir gaudint del fet de competir, sinó que realitzen una gimnàstica mental saludable per a l'organisme, desenvolupant altres habilitats com l'anàlisi, la lògica o la síntesi.

 

Pool de Bridge: 

El Club ofereix la possibilitat a tots els sus socis i sòcies la possibilitat d’inscriure’s a la Pool de Bridge. Cada dijous, a les 17 hores, tenen lloc les partides a la Sala de Bridge del Club, situat a la primera planta de La Masia. A més, hi ha diversos nivells de competició.

La jutge àrbitre és Angie Pongiluppi, a qui s’ha de contactar per a qualsevol dubte o consulta i també per realitzar les inscripcions. El seu mail de contacte és pongiluppi02@gmail.com i el seu telèfon és el 639393128.

 

Jocs de Taula

El Club ofereix i posa a disposició dels seus socies i sòcies de totes les edats, la possibilitat de gaudir de jocs de taula. Per tal de fer ús d'aquest servei s'ha de contactar amb els conserges del Club i s'ha de respectar i complir amb la normativa. En total, el Club, disposa d'una vintena de jocs. Tota la informació que es necessiti serà facilitada pels conserges. 

Normativa Jocs de Taula