Publicitat a la Revista del RCTB-1899

Publicitat a la Revista del RCTB-1899

La Revista del Reial Club de Tennis Barcelona – 1899 és una revista amb un disseny i maquetació moderns i adaptats als nostres temps. A més, ofereix un contingut detallat de tota la informació social i esportiva del Club, distribuïda per les diferents seccions que el conformen. D’aquesta manera, el lector podrà trobarinformació cultural del Club com les conferències, festes, concerts o actes de lliurament de premis, entre d’altres, que s’organitzen a les nostres instal·lacions.

En l’apartat esportiu, repassem molt exhaustivament tots els campionats on hi participen els nostres jugadors, amateurs i professionals, tant a nivell individual com per equips.

Hi trobarà també reportatges especials sobre personalitats del món de l’esport, de la visa social del Clubo simplement, de persones interessants, així com informació sobre els serveis i noves instal·lacions del Club.

I com no, la revista inclou un recull d’imatges de tots els esdeveniments de l’RCTB-1899, dels campionats idels nostres jugadors, i disposa d’espais de publicitat per als patrocinadors del Club i per a les empreses que vulguin aprofitar aquest suport de comunicació per fer dirigir-se a tots els socis i entitats que reben semestralment la nostra revista.

Esperem que sigui del seu interès!

Anuncis

* Si vol posar un anunci a la nostra revista ha d’enviar un correu electrònic a:

  • Neus Avila, Directora de Márqueting, Relacions Publiques i Patrocini: navila@rctb1899.es