Tennis

Escola de Tennis

Un referent internacional i una escola de valors com la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el “fair play”

L'Escola de Tennis de l’RCTB-1899 és un referent tant a nivell nacional com internacional. Una de les seves senyes d'identitat característica és que els seus alumnes no només adquireixen un alt nivell tècnic, sinó que també interioritzen una sèrie de valors com són la disciplina, l'esforç, el companyerisme i el “fair play”. El lema "saber guanyar i saber perdre" està present en la filosofia de l'Escola, i reflecteix molts d'aquests valors que es procuren transmetre.

Escola d’Alta Competició

On es formen els actuals i futurs tennistes professionals

L’objectiu principal de l’Escola d’Alta Competició del Reial Club de Tennis Barcelona - 1899 és formar a actuals i futurs tennistes professionals. Amb cada jugador es treballa al detall la tècnica, la tàctica i la mentalitat per aconseguir grans resultats als circuits ITF, ATP i WTA. 

Els nostres tennistes han disputat tornejos importants i han aconseguit grans resultats en Finals (Masters) de l’ATP , Grand Slams, eliminatòries de Copa Davis...

Campionat Social de Tennis de l’RCTB-1899

El Campionat Social és un dels principals esdeveniments esportius de l'any en la vida social del Club. Consta de dues fases i diverses categories en funció de l'edat i el nivell dels contendents.

En aquesta secció, podreu conèixer cada dia l'evolució dels diferents quadres de competició i dels ordres de joc, a més d'accedir a l'històric de campions per any i a imatges del campionat. També oferim la possibilitat d'inscriure's al Torneig via online.