Wellness Center

El Wellness Center acull les dependències de Fitness i Fisioteràpia i coordina, a més a més, l’Àrea Aquàtica. Com edifici aglutinador de les noves activitats esportives del Club, ofereix un concepte integral de benestar enfocat a millorar la qualitat de vida. Està situat en un entorn natural privilegiat, amb precioses vistes a les pistes i a la piscina del Club.

Tant les infraestructures com la maquinària (Technogym) són de primera qualitat, com ho és també l'equip humà, que aspira a ser un referent pel que fa a servei i atenció al Soci. L'edifici compta amb una arquitectura moderna concebuda per optimitzar l'aprofitament de la llum exterior i utilitza materials innovadors i enginyeria sostenible. Per tot això, l'ambient en cadascun dels seus espais resulta càlid i acollidor.

Horaris del servei: tant les dependències del Wellness Center com l'Àrea Aquàtica estan obertes de dilluns a divendres de 7h a 22h, amb atenció al soci intinterrumpudament. Els dissabtes, diumenges i festius l'horari és de 8h a 21 h amb atenció al soci de 10h a 15 h i de 16 h a 20 h.