Treballa amb nosaltres

El Reial Club de Tennis Barcelona va ser fundat l’any 1899 i està considerat com el Club de Tennis més prestigiós d’Espanya. A les seves pistes s’han format tennistes com Arantxa Sánchez Vicario, Conchita Martínez, Carlos Moyá, Albert Costa i Rafa Nadal, entre d’altres. Està ubicat al barri de Pedralbes, a la zona alta de Barcelona, en un entorn privilegiat. Compta amb 2.200 socis amb títol i 700 associats.

Les instal·lacions del Club les componen 19 pistes de tennis, 18 de terra batuda i 1 pista ràpida. La secció de pàdel gaudeix de 5 renovades pistes, dos d’elles semi-cobertes i 3 descobertes.

El Club disposa, a més a més, d’un Poliesportiu recentment construït, en el que es poden practicar diferents disciplines esportives com el tennis, el futbol sala, el frontó o el bàsquet, entre d’altres. Al Wellness Center, els socis poden practicar fitness, utilitzar la piscina climatitzada o el jacuzzi, i en el mateix recinte, disposen dels serveis de fisioteràpia i traumatologia.

En els vestidors, els socis compten amb els serveis de perruqueria femenina i masculina, sauna seca i vapor. A més a més, a la Casa Club poden mantenir una alta activitat social gaudint, entre altres coses, del restaurant, que està considerat com un dels millors de Barcelona.

Treballa amb nosaltres

El nostre equip humà, en contacte directe amb el Soci, és el nostre principal actiu, per això seleccionem amb rigor i professionalitat als/les candidats/tes que ocuparan un lloc en qualsevol de les àrees que conformen l’organització del Club.

Si estàs interessat/da en treballar amb nosaltres, pots enviar el teu currículum al nostre departament de Recursos Humans. Però abans, marca las secciones que més s’adapten al teu perfil professional:

 

Ofertes de feina vigents:

10/12/2021 | Manteniment de pistes

 

Envia’ns el teu Currículum i postula’t com a candidat/a a un dels llocs de feina que estem oferint actualment. Per tal d’aspirar a ser seleccionat/da és important que adjuntis el teu CV només en el cas que compleixis tots els requisits que es sol·liciten a l’oferta laboral.
Només un fitxer.
Límit de 10 MB.
Tipus permesos: pdf.
El teu CV passarà a formar part de la nostra base de dades. En el moment en que el Club precisi cobrir un nou lloc de treball, o be una vacant, farem una primera selecció entre els CV rebuts.
Condicions legals i política de privacitat

L’entitat mercantil REIAL CLUB DE TENNIS BARCELONA-1899 amb domicili a Bosch i Gimpera, 5-13 - 08034 Barcelona, proveïda del CIF nombre G08555278, és la titular del lloc web www.rctb1899.es 
Aquestes Condicions Legals regulen l’accés i l’ús, per part del Candidat al servei “Treballa amb nosaltres”. L’ús d’aquest lloc web suposa pel Candidat la plena acceptació de les disposicions incloses a les Condicions Legals del lloc web www.rctb1899.es 
El Candidat es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis als quals hi pot accedir, dins de la llei i les presents condicions legals. Tota la informació haurà de ser veraç i el Candidat serà l’únic responsable de la informació falsa o inexacta que realitzi.
En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), les dades personals del Candidat que faciliti a través del formulari electrònic seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat del RCTB-1899. El Candidat, amb el lliurament d’aquestes dades, dona el seu consentiment al tractament de les dades amb la finalitat de donar curs a la seva sol·licitud.
L’RCTB-1899 declara expressament que compleix la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals i què el candidat podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint una comunicació al correu electrònic lopd@rctb1899.es
El Responsable del fitxer serà el REIAL CLUB DE TENNIS BARCELONA - 1899.
L’RCTB-1899 es reserva el dret de modificar la present Política de Privacitat en qualsevol moment.