´Carnavalazo´ de primera qualitat

24/02/2010

El passat dissabte 20 de febrer es va celebrar al Saló del RCTB una nova edició del

La combinació entre disfresses d'allò més virolades, música ballable a volum de discoteca i, com deia Ramoncín, "litros de alcohol" va propiciar, un any més, una d'aquelles nits que deixen empremta. L'empremta de la diversió propera al desfasament, en els moments nocturns de desinhibiment que es van prolongar fins a les cinc de la matinada, i probablement també, cóm no, la de la ressaca del dia següent.

Un dels encerts dels organitzadors va ser convocar, a partir d'un email picant en què les titllava de "Velles glòries", a les generacions més grans que tanta grapa i prestigi van imprimir a aquesta festa durant els 90. Llàstima que el propòsit es va quedar en això, i al final només van acudir Marta i Jaime Posa, Diana Valentí, Jorge Amilibia, Edu Peidro amb la seva dona, Marta Espelt, i Jordi Monjo. Marta, Diana i Jorge van arribar a primera hora i, vist que la marxa va trigar a arrencar, es van anar de seguida. Però Jaime, Edu, Marta i Jordi es van barrejar amb gran 'savoir faire' entre les joves promeses i van deixar alt el pavelló de les “Velles glòries”, ballant a fons fins l´apoteòsic final de la nit.


En aquesta foto podeu admirar algunes de les caracteritzacions més divertides, però si voleu veure més només heu de clickar a la pestanyeta "+ fotos" que teniu a dalt. I no us perdeu, al blog de New Balls, la crònica del Jaume Campistol, amb graciosos comentaris personalitzats sobre els diferents protagonistes de la nit. Així que res, només queda felicitar al Jaume i l´Arturo per la seva excel.lent tasca com a organitzadors i celebrar que la festa acabés sense sobresalts, amb els cinc agents de seguretat comptant pacientment les hores que els quedaven per tornar a casa.