Conferència online: Com planificar el cobrament del meu pla de pensions en la situació fiscal actual?

19/11/2020

El proper dijous, 26 de novembre, a les 18.30 hores, MAPFRE i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 organitzen un nou cicle de conferències RCTB-1899 Live by MAPFRE, per a tractar un assumpte d'enorme interès donat el context fiscal actual

En aquesta conferència, analitzarem les diferents possibilitats que la legislació preveu a l'hora de liquidar els Plans de Pensions, buscant l'estratègia amb el menor impacte fiscal, tenint en compte la situació personal i econòmica de cada família.

Son moltes les preguntes que ens fem, sobretot tenint en compte els canvis legislatius que s’han aprovat recentment: 

  • Com és millor cobrar el meu pla un cop jubilat:  en forma de renda, d'una sola vegada, de manera mixta?
  • És convenient anticipar el cobrament si estic pre-jubilat i encara no estic percebent la pensió de jubilació?
  • Si soc beneficiari d'un pla de pensions per defunció del partícip, com hauria de liquidar-lo?
  • Quina seria la millor manera de liquidar el meu pla, si m'han concedit una invalidesa?
  • És convenient deixar el meu pla de pensions per què el cobrin els meus hereus? 

Per aclarir aquestes qüestions i d'altres que puguin sorgir, comptarem amb la participació del Sr. Alfredo Hernández Pimienta, titulat en ADE, assessor financer a l’EFPA i gestor patrimonial a la FEF. En la seva dilatada trajectòria professional, ha ocupat diversos llocs de responsabilitat sempre en l'àmbit de Vida, Estalvi i Inversions. Actualment és director territorial de MAPFRE a Barcelona de la Xarxa Específica Vida, Salut i Gestió Patrimonial.

 L’Alfredo, a més, és un enamorat del tennis. Des de molt jove l'ha acompanyat sempre aquest esport. És Entrenador Nacional per la USPTR i Monitor Nacional de la Real Federación Española de Tenis.


Ponent:

Alfredo Hernández Pimienta

Titulat en ADE, assessor financer a EFPA (European Financial Planning Association) i gestor patrimonial a FEF (Fundación de Estudios Financieros).


Registra’t  AQUÍ