Conchita Martínez ingressarà al Saló de la Fama del Tennis

30/01/2020

L’International Tennis Hall of Fame celebrarà una cerimònia el proper 18 de juliol a Newport

Conchita Martínez serà la tercera jugadora de l’RCTB-1899 que ingressarà al prestigiós International Tennis Hall of Fame de Newport, el Saló de la Fama del Tennis que com a organització sense ànim de lucre es dedica a preservar la història del tennis i a honrar els seus grans campions i contribuents. Abans, per part del Club, van entrar en aquest selecte grup Arantxa Sánchez Vicario (2007 i Andrés Gimeno (2009).

L’International Tennis Hall of Fame va anunciar l’elecció de Conchita i Goran Ivanisevic a la pista central de l’Australian Open (Rod Laver Arena) que s’està celebrant aquests dies a Melbourne. A l’acte van estar acompanyats per uns altres 17 membres, entre ells: Rod Laver, Chris Evert, Pat Rafter, Margaret Court, Stan Smith, Evonne Goolagong i Ken Rosewall.

Aquest és un merescut reconeixement a la gran trajectòria de la jugadora i sòcia d’honor de l’RCTB-1899 amb el títol de Wimbledon de 1994 i un total de 33 tornejos guanyats, a més a més de 5 TÍTOLS DE Fed Cup i tres medalles olímpiques. Martínez va aconseguir assolir el número 2 del rànquing WTA i sempre ha demostrat la seva passió per aquest esport. Actualment fa d’entrenadora de Garbiñe Muguruza.