Celebrada la jornada de Nadal Familiar

21/12/2019

Centenars de socis han participat en les activitats que s’han organitzat durant tot el dissabte

L’RCTB-1899 ha tornat a celebrar una de les jornades més especials de l’any amb el Nadal Familiar. Durant tot el dia, els socis han pogut gaudir d’activitats de tot tipus tant dins com fora de les pistes. A primera hora del matí, les pistes de tennis s’han omplert d’activitat amb el mini tennis i els diversos clínics tant pels joves com pels adults. En aquestes activitats hem comptat amb la presència de jugadors professionals del Club que han volgut compartir amb els socis una estona de tennis: Marcel Granollers, Gerard Granollers, Júlia Payola, Arantxa Rus, Oriol Roca, Rigele Te, Yecong He, Benjamin Lock, Laura Pigossi, Yafan Wang i Iñaki Cabrera. Tampoc han faltat les activitats organitzades pel Wellness Center com el Bodypump o el Cycling, i per descomptat el Clínic de Pàdel amb Enric Sanmartí.

A continuació, ha vingut un dels moments més emotius de la jornada amb l’acte d’homenatge a Carlos Muñoz, entrenador de l’escola de tennis traspassat fa unes setmanes. Els socis han volgut acomiadar-lo recordant la seva figura fent un semi-cercle a la pista 1 i donant un record a la seva família present. També s’ha fet entrega del llibre on els socis i amics han anat escrivint el seu condol.

Abans d’acabar la jornada matinal s’ha celebrat el tradicional sorteig de regals cedits pels patrocinadors i col·laboradors del Club: Coca-Cola, Dunlop, Nesspresso, Gramona, Wilson, L’Aquarium, Technogym, Sclaextric, Lenovo, VistaOptica, La Roca Village i MAPFRE.

A la tarda ha estat el torn per les activitats socials més especials com son l’entrega de la carta al rei mag (enguany a Melcior), que ha entrat en un flamant Jaguar e-pace elèctric (per seguir la política de sostenibilitat del Club) cortesia del nostre patrocinador Land Motors. A continuació, el Saló del Club s’ha omplert de gom a gom per gaudir del clàssic Concert de Nadal amb una àmplia llista d’actuacions dels socis més joves del Club. Aquesta vegada, l’actuació s’ha arrodonit amb la participació de tres concertistes del Conservatori del Liceu.

Finalment, va arribar l’hora de brindar. A la sortida del concert els adults van poder brindar amb una copa de cava gentilesa del nostre patrocinador Gramona, mentre que els més joves van poder gaudir d’una bona taça de xocolata amb xurros. Va ser el fi de festa que sempre serveix per acomiadar l’any i per afrontar l’arribada del 2020 amb il·lusions renovades i amb els millor propòsits i desitjos.

 

També s'ha celebrat el III Open Slam de dobles de Nadal amb els següents resultats:

 

Aleví masculí 1
Campions : Hugo Felipe / Max Loewe
Finalistes: Leo López/Bruno Ferrero

Aleví masculí 2
Campions: Dídac Bruguera/Pablo Ballarin
Finalistes: Agustí Jausas/Andreu Puig

Aleví femení
Campiones : Laura Durall/Blanca Utrilla 
Finalistes: Lucia Sindreu/ Maria Duque

Infantil masculí
Campiones: Marcos Junca/Marcos de Tord
Finalistes : Diego Bofill/ Marc Dahlin

Infantil femení
Campiones : Carlota Rosell/ Inés Manbachi
Finalistes: Reyes Alegre/Carmen Boter