VI Trofeu Challenge \"Memorial Xavi Abella\"

VI Trofeu Challenge \"Memorial Xavi Abella\"
02/01/2010

El dissabte 19 de desembre es va disputar el sisè Trofeu Challenge “Memorial Xavi Abella” en una nova edició d´aquesta original fòrmula de competició entre socis del club. Com sempre, es van disputar partits de tennis i padel entre dos equips al llarg de tot el matí, i a continuació es va fer entrega dels premis i es va servir un aperitiu a tots els participants.

El nom d´aquesta activitat, que des de fa sis anys s´està consolidant entre els socis com una de les més esperades a les dates prenadalenques, es deu a l´estima que el Xavi Abella va generar entre tots els que vem tenir la sort de conèixer-lo personalment. Els nois de l´escola, molt d´ells pares a dia d´avui, que van jugar per equips sota la seva capitania recorden infinitat d´anècdotes relacionades amb el seu esperit competitiu i el seu enginyós sentit de l´humor.

 

En total es disputaren 16 partits de tennis i cinc de padel. L'Equip Blau va anar acumulant avantatge des del principi i va acabar imposant-se al Vermell per un contundent 15 a 6. No volem concloure aquesta crònica sense agraïr especialment l´esforç fet pel jutge àrbitre, Martí Pujol, que va haver de fer tota mena de filigranes per complaure les preferències horàries dels participants. I, com no, agraïr també els familiars del Xavi Abella que van assitir-hi i a les firmes que hi van col.laborar: Nike, Bodegas Torres, VistaOptica, La Roca Village, Comercial Tello, Keldenich, Turosol Bardou, Dunlop i Babolat.