Seguim treballant per millorar el club

15/09/2022

Les actuacions de millora de la Pista 3 i de les dutxes del vestidor masculí s’allargaran uns dies més del previst (per problemes amb la pluja i retards del proveïdor de materials) i finalitzaran la setmana del 19 de setembre

A la Pista 3 es realitzen les tasques de manteniment necessàries per complir amb els requeriments de seguretat dels suports de la grada durant la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó. També es millora l’amplada de la pista segons la sol·licitud plantejada per ATP. Una vegada s’acabin els treballs de la Pista 3, es farà el mateix amb les Pistes 6 i 7 (a partir del 10 d’octubre), però aquestes no tindran afectació pel joc i els socis/es podran continuar utilitzant-les mentre durin les obres.

Al vestidor masculí, les millores consisteixen a eliminar les mampares de vidre (per unes més resistents i segures) i en aixecar envans acabats en gres que permetin que cada dutxa sigui independent quant a desguàs, millorant així el conjunt de la higiene, seguretat i estètica.

Preguem disculpeu les molèsties ocasionades.