Nicolás Álvarez i Pablo Llamas es veuran demà les cares a la gran final de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open

Nicolás Álvarez, tennista de l'RCTB-1899
05/10/2019

Pablo Llamas s'ha imposat aquest matí 4-3, 1-4, 4-1 a Benjamín Winter a la primera semifinal del dia i el mateix ha fet en l'altra semifinal Nicolau Álvarez, tennista del Real Club de Tennis Barcelona-1899, que ha superat a Oriol Fillat per 4-1, 4-2.

Sobre l'argila de la Pista 6 del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, on es jugarà la final de demà, està en joc una plaça per a la Final Mundial del Red Bull Next Gen que es disputarà del 5 al 9 de novembre a Palalido Allianz Club de Milà. A Itàlia, s'enfrontaran el campió de demà al costat dels tennistes guanyadors dels altres països participants (Holanda, Japó, Romania i Itàlia) a més de tres tennistes que disputaran el Torneig convidats per l'Organització.

El Price Money a repartir entre els finalistes de la Final Mundial és de 36.000 $ i el guanyador tindrà un premi de 15.000 $.

Recordem que abans de la final de demà a les nostres instal·lacions, que es disputa a les 11.30h, se celebrarà un Clínic amb els tennistes professionals Marc López i Álvaro López.

 

Quadre de joc