Mango, nou patrocinador del Barcelona Open Banc Sabadell

06/10/2022

Mango serà l’encarregat de vestir a tot el personal del torneig, incloent-hi a tots els aplegapilotes, jutges de línia i jutges de cadira

Mango, un dels principals grups d’Europa de la indústria de la moda, ha firmat un acord amb el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 per convertir-se en nou patrocinador tècnic del torneig ATP 500 Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó. El contracte, que entrarà en vigor el 2023, té tres anys de vigència, fins al 2025.

A partir de la pròxima edició del Barcelona Open Banc Sabadell, que tindrà lloc del 15 al 23 d’abril de 2023, Mango serà l’encarregat de vestir a tot el personal del torneig, incloent-hi tots els aplegapilotes, jutges de línia, jutges de cadira que hi participen i tenen presència a les pistes de joc. Mango vestirà també a tots els membres de l’organització del torneig.

En paral·lel, la companyia amb seu a Barcelona s’encarregarà de desenvolupar la primera línia de merchandising del Barcelona Open Banc Sabadell. De la mà de l’RCTB-1899 (propietari del torneig) i de Tennium (gestor del torneig), Mango dissenyarà i produirà una col·lecció de peces de moda i complements del torneig, que es distribuirà a la botiga oficial durant la celebració d’aquest.

La incorporació de Mango al pool de patrocinadors del Barcelona Open Banc Sabadell respon a l’aposta del grup per enfortir el lligam amb els territoris on està present i recolzar l’activitat cultural, social i econòmica de la capital catalana, reprenent la col·laboració que ja van tenir amb el torneig entre 2011 i 2013.

Toni Ruiz, conseller delegat del grup de moda, manté que “Mango és una companyia nascuda a Barcelona amb forts lligams amb la seva ciutat natal que volem seguir reforçant amb acords com el que acabem de signar amb el Reial Club de Tennis Barcelona-1899”, explica. “A Mango ens identifiquem amb els valors del tennis i amb els d’un esdeveniment d’una trajectòria i tradició tan llarga com és el Godó, punt de trobada social, econòmic i cultural de Barcelona”, agrega. Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell, celebra l’acord assolit amb Mango. “És una gran satisfacció tenir a Mango com a patrocinador del nostre torneig. Compartim la mateixa visió i ambició d’incrementar la difusió de la nostra ciutat i torneig al voltant del món”, afirma amb orgull.