La Penya Cougar Pro guanya la 12a edició del Torneig Interpenyes – Trofeu Penya Paquets by Almendros

08/11/2023

El torneig Inter Penyes – Trofeu Penya Paquets va celebrar la seva dotzena edició amb el suport de l’agència immobiliària Almendros –patrocinador de l’RCTB-1899 des de fa més de cinc anys

Aquesta edició, va comptar amb la participació de 21 parelles, amb jugadors i jugadores de totes les edats representant a 10 penyes i pools del Club. El torneig va adoptar el format 'Puja i Baixa', que permet als participants poder jugar tota l’estona sense ser eliminats. Abans d’iniciar la competició, tots els jugadors i jugadores van rebre un welcome pack per part d'Almendros que incloïa una bossa d’obsequi amb un polo personalitzat. Per la seva part, Dunlop va aportar la pilota oficial del torneig i VistaOptica vuit parells d’ulleres pels guanyadors i finalistes, mentre que Coca-Cola, també patrocinador del Club, va proporcionar la beguda per als participants.

La parella campiona d’aquesta edició va ser la formada per Fede Guixà i Oriol Arnau de la Penya Cougar Pro, que van assolir la victòria en una emocionant final contra Ramón Casals i Pablo Llompart de La Pool (Top Silver). En la zona de consolació, Olga Morros i Laura Pellisé, de la Pool Femenina, es van proclamar campiones imposant-se a Emili Brustenga i Jordi Bea de la Penya 70-80-90.

Miquel Vera, president vitalici de la Penya Paquets, penya impulsora d’aquesta competició, va fer especial menció a la destacada participació de les dones en aquesta edició del Torneig Interpenyes, 10 en total, a diferencia de fa dotze anys quan no hi va participar cap. Per commemorar l’ocasió, va obsequiar a totes les jugadores amb un ram de flors. La Penya Paquets, amb una història de 51 anys, continua la seva admirable tasca en l'àmbit esportiu i social del club.

Per finalitzar el torneig, tots els participants van ser convidats a un dinar de germanor al Chill-Out, cortesia del patrocinador del Torneig i del Club, la immobiliària Almendros.