"¡VIVEN!", la conferència d'un dels supervivents dels Andes, a l’RCTB-1899

"¡VIVEN!", la conferència d'un dels supervivents dels Andes, a l’RCTB-1899
31/01/2019

El proper 21 de febrer a les 19h, se celebrarà al Saló del RCTB-1899 una interessant conferència a càrrec d'Eduardo Strauch, un dels 16 supervivents de l'accident aeri dels Andes, que ens explicarà la seva vivència en primera persona.

Per poder assistir a ¡VIVEN! els socis hauran de reservar plaça enviant un correu a mbonilla@rctb1899.es indicant el nombre d'entrades que desitgen i el nom dels assistents. Els Socis/es poden venir acompanyats per convidats no socis. El Club reservarà plaça per estricte ordre d'inscripció i efectuar el cobrament al Soci / a del total d'entrades sol·licitades. Recordem que l'aforament al Saló del RCTB-1899 és limitat.

 

El preu de l'entrada és de 20 €, que es destinaran per sufragar totes les despeses de l'esdeveniment, que acabarà amb un brindis final amb una copa de cava per a tots els assistents.

 

 


LA CONFERÈNCIA:

 

El 1972 un avió s'estavella a 4000 m d'alçada a la Serralada dels Andes.

 

L'única protecció, un fuselatge destruït ... l'únic aliment, una mica de vi i algunes xocolatines ...

 

Els ocupants, 45.

Els supervivents, 32 ... després 27 ... després 19 ... al final 16.

 

Eduardo Strauch és un dels 16 supervivents d'una de les històries contemporànies més commovedores. Una gesta que va mostrar al món sencer quins són els valors humans i espirituals suprems. Una història convertida avui en llegenda.

 

La seva xerrada és una conferència motivacional que transmet les grans virtuts que posseïm com a espècie. Parla sobre la increïble ànsia de viure, de adaptar-se i crear, cooperant en nom d'un objectiu comú ...

 

Demostra que una actitud positiva pot portar la capacitat humana més enllà de l'imaginable.

 

Eduardo s'anomena el fenomen que es va donar a la Serralada com ¨La Nova Societat ", caracteritzada per valors com ara l'amistat, el treball en equip, el lideratge, la voluntat i la perseverança.

 

Des d'una posició de consistent integritat, ofereix una perspectiva personal i genuïna de la famosa història.