Quan es compleixen tres mesos de l’entrada del nou operador, el Restaurant del Club presenta millores importants en el mobiliari i en la decoració -amb una nova entrada i una nova distribució- i amb una nova carta, amb una aposta clara pels productes de temporada i de proximitat, així com una oferta diferenciada en el Restaurant i l’Snack
Al Restaurant s’ofereix el menú diari, així com els suggeriments del xef i els plats de temporada mentre que a l’Snack l’oferta al migdia està basada en plats saludables, amanides i woks i a la tarda de 17h a 22.30h s’ofereixen tapes, amanides, platets, hamburgueses i una oferta variada de coques i sandvitxos.
A més a més, el Restaurant obre les seves portes els dimecres, dijous i divendres a la nit, en horari de cuina de 20.30h a 22.30h i permet reserves per a convidats, grups o empreses, prioritzant sempre que els socis tinguin disponibilitat davant dels no socis.
Una altra de les novetats és la incorporació d’Iván Martín-Nieto com a director. L’Iván ha cursat els seus estudis d’hostaleria a les prestigioses universitats San Jorge, Grupo Lezama, Grupo San Valero i l’Escola Superior de Sevilla obtenint, entre d’altres, els títols de “Maitre” i el d’”Expert en protocol nacional i internacional". Ha estat director del restaurant amb estrella Michelín Carnivor a Barcelona i director adjunt de l’Hotel Casa Anamaria Relais&Chateau i del seu restaurant també amb estrella Michelin a Girona.
Acompanyant a l’Iván estan el Fernando Aguilar i el Mariano Godoy, maitres del Restaurant i l’Óscar Lucio, responsable de l’Snack. L’objectiu de tot l’equip és donar el millor servei possible en tots els espais del Club i fer que els socis/es se sentin orgullosos de la gastronomia de l’RCTB-1899.
Una vegada més, volem agrair la bona predisposició i la col·laboració dels socis en aquesta nova etapa a la Restauració del Club, així com animar-los a enviar els seus suggeriments de millora al restaurante@restauranterctb1899.es