Homenatge als equips sènior del Club

14/06/2019

Celebrada la cerimònia de lliurament de trofeus als equips de l’RCTB-1899 de tennis i pàdel que van ser campions i finalistes d’Europa, Espanya o Catalunya en el 2018

Aquest esdeveniment, que tradicionalment se celebrava a l’aire lliure durant la Festa del Soci (Festa d’Estiu), es va tornar a organitzar igual que l’any passat al Saló de l’RCTB-1899 per donar-li més transcendència a aquest moment de reconeixement al gran èxit de tots els nostres equips.

El lliurament dels trofeus es va fer al Saló. Al voltant d’un centenar de persones s’hi van aplegar per viure aquest moment tant emotiu, encapçalat pel president Jordi Cambra. Els jugadors van anar desfilant per l’escenari per recollir els guardons i per fer-se la foto amb els representants de la Junta Directiva presents.

Posteriorment a l’entrega de trofeus, es va donar un obsequi als capitans dels equips de tennis i de pàdel en reconeixement a la gran tasca que fan durant l’any.

A continuació, va ser el moment de les sorpreses i quatre dels jugadors (dos de tennis i dos de pàdel) van rebre un homenatge per la seva implicació durant aquest curs: Maria Vendrell, José Olivier, Alejandro Copano i Marta Turc.

Per acabar aquest acte tan emotiu, es va servir un pica pica per a tots els assistents.