Els socis podran dinar al restaurant d'hospitalitat del torneig el 18 d'abril

13/04/2021

* Aquest restaurant funciona per separat del restaurant normal que també està disponible pels socis a la Casa Club

Amb l'objectiu que els nostres socis puguin gaudir amb les seves famílies i amics del nou restaurant d’Hospitalitat del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó, gestionat per ASPIC, situat a la carpa dels patrocinadors, s’obren les reserves als socis perquè puguin dinar el diumenge 18 d'abril, durant la disputa de la fase prèvia del torneig.
 
El preu pactat amb l'empresa responsable del càtering és de 80€ el menú i es podrà fer una reserva per soci d'una taula d'entre 2 i 6 persones. Per reservar una taula de 5 o 6 persones hauran de ser de la mateixa bombolla de convivència. Si no, hauran de ser en 2 taules diferents amb distància de seguretat.
 

La reserva s'ha de fer a través del correu electrònic
restauranteprevias.hospitalidad@barcelonaopenbancsabadell.com indicant el nom i cognoms, el seu número de soci i un número de telèfon de contacte. En cas de no poder fer ús d'ella, caldrà comunicar-ho amb 48 hores d'antelació, ja que en cas contrari es cobrarà un 50% de l'import de la reserva. L'horari de reserva serà únic, a les 14.00h, i s'atendran les reserves fins a omplir la capacitat total del Restaurant mantenint escrupolosament el protocol Covid-19 de distància, neteja i capacitat de comensals.

 
L’accés al restaurant per aquells comensals que no tinguin entrada al torneig serà per la porta del pàdel, al carrer Bosch i Gimpera.