El 13 de maig es posa en marxa la nova oferta d'Activitats Dirigides

El 13 de maig es posa en marxa la nova oferta d'Activitats Dirigides
09/05/2019

El nou horari d’Activitats Dirigides que el Club posa en marxa s’ha creat tenint en consideració el resultat de 230 respostes de l’enquesta que es va dur a terme durant el mes de març. Fins ara l’horari contemplava 63 sessions però, ara, després de la valoració feta amb aquesta consulta als socis, l’oferta s’ha ampliat amb 15 noves sessions, cosa que suposa un total de 78 sessions i un augment de l’oferta d’activitats dirigides en un 23%.

El resultat de l’enquesta ens indica que els nostres usuaris demanen espais més grans o menys gent a classe, millorar el servei de neteja, ampliar horaris, augmentar la varietat de classes I mantenir l’ordre dins dels diferents espais. És per això que s’han introduït nous continguts a les activitats com ara:

LES MILLS BODYBALANCE: activitat inspirada en el Ioga, el Tai-Txi i el Pilates on és millora la flexibilitat, la força i aporta sensació de calma, harmonia i benestar. (*)

LES MILLS GRITT: activitat amb períodes d’esforç curts intensos, on es permet arribar a nivells màxims d’entrenament, sent aquest el secret del rendiment atlètic. (*)

LES MILLS SH’BAM: activitat divertida que combina moviments de ball senzills i molt sexys, és perfecte per posar-se en forma i deixar sortir l’artista que portes dins. (*)

LES MILLS TONE: activitat que combina de forma òptima l’entrenament cardiovascular, de força i del core (centre abdominal), combinat amb lunges, squats i exercicis d’entrenaments funcionals amb xertubs i discs. (*)

(*) aquestes activitats juntament amb BODYPUMP, la sessió canvia cada tres mesos, tot canviant per complet la música, els exercicis i els beneficis.

HIPOPRESSIUS: activitat on es realitzen posicions i moviments que busquen disminuir la pressió de la cavitat toràcica, abdominal i pèlvica, a través de la respiració.

AQUAGYM: activitat a l’aigua on es fan exercicis aeròbics amb suport musical. Aquesta activitat s’acabaria el mes de novembre si les condicions meteorològiques impedeixen una pràctica còmode.

Aquestes noves sessions estan repartides al llarg del nou horari d’Activitats Dirigides. Les activitats a partir del dilluns 13 de maig comencaran a les 07.15 del matí, tres dies a la setmana, amb la intenció que els Socis que prefereixen sessions més matineres tinguin servei. L’àrea d’Activitats Dirigides ha duplicat sessions els dilluns i els dimecres per la tarda, ja que són dues tardes amb molta afluència de Socis. També s'ha passat de dues activitats programades el dissabte a quatre, per tal de poder garantir més activitats dissabtes al matí. Durant la franja del migdia no s’ha fet cap tipus de canvi, ja que les activitats funcionen prou bé i el nombre de Socis usuaris és correcte.

Serà a partir del dilluns 13 de maig quan entraran en vigor els nous horaris d’Activitats Dirigides. Les sessions es realitzaran en tres sales: la sala 0, situada a la planta inferior del Wellness Center i que es troba al costat de la sala 1, just (sala de cycling). La sala 2, es troba a la planta 0, just davant de la porta que dona accés al Wellness Center.