Celebrat el Torneig de Pàdel Soci + Convidat

Celebrat el Torneig  de Pàdel  Soci + Convidat
26/01/2019

Aquest dissabte 26 de gener, s’ha celebrat a les pistes de pàdel de l’RCTB-1899, un dels tornejos mensuals que s’organitzen al Club. En aquest cas ha estat el torneig Pàdel Soci + Convidat on els nostres socis i sòcies podien venir amb un amic o amiga per jugar-hi.

Un total de 15 parelles han participat en una competició que s’ha iniciat a les 10 del matí i ha conclòs passades les 13.30h. La presència femenina ha estat més amplia que la masculina i és per això que en aquesta categoria s’han fet més d’un grup i s’han proclamat dues parelles guanyadores. Per una banda s’han imposat el tàndem format per Claudia Turc i Àdria Serra i per l’altre Eugènia Serena i Marta Turc.

En categoria masculina els campions han estat Andrés Boveda i Gabi Rufí que s’han imposat als finalistes Alex Labori i Oriol Cortadellas.

En acabar els partits, tots els participants s’han fet una foto de grup, i han transmès a Fede Vives, Director de Pàdel de l’RCTB-1899, l’enhorabona per la organització d’aquests tornejos, i l’han animat a seguir ideant altres competicions permanentment.