Suport al CT Barcino per l’afectació de les seves instal·lacions

30/08/2019

Nota informativa

Benvolguts/des Socis/es de l’RCTB-1899,

 

Els informem que a causa d’uns problemes en una canonada del carrer, el Club Tennis Barcino ha patit dues inundacions greus durant aquesta setmana, les quals han malmès part de les seves instal·lacions, i la Direcció del Club s’ha vist obligada a tancar gran part d’aquests espais. Davant d’aquesta situació excepcional, l’RCTB-1899 ha decidit oferir ajuda per minimitzar els problemes que això comporta pels seus usuaris.

 Els socis del Barcino es queden, de moment, amb una oferta esportiva molt reduïda dins de les seves instal·lacions. Els serveis més afectats són: les pistes de pàdel, la piscina i algunes pistes de tennis. La fuita d'aigua ja s'ha aturat però aquesta incidència endarrerirà el restabliment dels serveis. A més a més, s’afegeix el problema que aquest Club acull a partir del diumenge vinent la segona prova del Circuit Internacional ITF Junior, amb una gran participació de jugadors i públic, i aquesta incidència els complica enormement l’organització d’aquest esdeveniment.

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899, així com altres clubs esportius importants de la ciutat com el CT La Salut, l’RC Polo o el CN Catalunya han ofert el seu suport al club veí.  En el nostre cas, l’RCTB-1899 oferirà la possibilitat als socis del CT Barcino de fer ús de les instal·lacions de tennis, pàdel i piscina a partir d’avui divendres, 30 d’agost, i fins que solucionin la incidència.   

Recordem a tots els nostres socis que el CT Barcino és un dels “Clubs Amics”  que cada any, durant la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó, ens obre les seves portes perquè puguem anar a practicar esport en les seves instal·lacions i creiem fermament que en aquests moments complicats que estan patint, l’RCTB-1899 ha d’estar a l’altura i oferir tot el seu suport i recursos per minimitzar el problema.

 

Gràcies per la seva comprensió. Atentament,

 

Junta Directiva

RCTB-1899