El xef ens fa alguns suggeriments de recomanacions dels plats/tapes que podem degustar a l’RCTB-1899
El restaurant de l’RCTB-1899 va fer una aposta molt important per oferir un servei de plats ràpids a la nova barra de l’Snack. En aquest espai podem trobar diverses tapes i combinacions que es poden elaborar al gust. El xef del restaurant ens presenta alguns suggeriments de plats molt apetitosos i lleugers. Per acompanyar el menjar, la millor opció és un vermut Fot-Li elaborat de manera artesanal a Reus en botes de roure i macerat durant tres setmanes.
Suggeriments:
- “Matrimoni” d’anxova del Cantàbric amb seitó

- Olives farcides de bonítol amb pebrot; gilda amb anxova i piparra; formatge feta amb tomàquet sec

- Truita de patates tradicional

- Bomba de bacallà amb allioli i préssec confitat

- Ensaladilla russa trufada

- Salmó marinat amb remolatxa i una mica de ginebra

- Musclos marinats amb escabetx

- Calamar farcit de cap i pota

- Mousse de xocolata intensa

- ‘Lemon pie’ servit en got
