Presentat i sortejat el quadre de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open

Acte de presentació
03/10/2019

Aquest tarda ha tingut lloc al Reial Club de Tenis Barcelona-1899, la presentació de la Final Nacional Red Bull Next Gen, que es disputarà a partir de demà, 4 d’octubre al nostre Club.

A l’acte han assistit set dels vuit tennistes que disputaran el Torneig i diverses personalitats, entre les quals s’hi trobaven Sergi Ferrer-Salat, vicepresident esportiu de l’RCTB-1899; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Miguel Ángel Martín, Director General de la Real Federación Española de Tenis, Andrea Hermansen, en representació a Red Bull Internacional i Enric Molina, soci de Tennium, agència que organitza el Torneig.

 

Roberto Pérez, jutge àrbitre del Torneig, ha realitzat el sorteig del quadre que ha quedat de la següent forma:

Quadre del Torneig

 

Els jugadors que disputaran el Torneig a les pistes de l’RCTB-1899 són:

Iñaki Cabrera – Gran Canaria - 17 anys – Jugador del Reial Club de Tennis Barcelona-1899. Va assolir la seva plaça per a la Final Nacional al ser un dels guanyadors de la fase prèvia disputada a Valldoreix entre el 5 i el 8 de setembre.

Oriol Fillat – Vilassar de Mar - 17 anys – Jugador del Club Tennis Cabrils. També jugarà a Barcelona gràcies al seu triomf a la fase prèvia de Valldoreix.

John Echeverria – San Sebastián - 17 anys – Jugador de la Global Agent Tennis Academy. Disputa la final Nacional en haver aconseguit el seu bitllet a la prèvia disputada al CT Chamartín entre el 12 i 15 de setembre.

Nicolás Álvarez – Burgos - 18 anys – Jugador del Reial Club de Tennis Barcelona-1899. Arriba al torneig mitjançant una Wild Card.

Max Alcalá – Barcelona - 17 anys – Jugador del Club Tennis Cabrils. Arriba al torneig mitjançant una Wild Card.

Diego Barreto – Caracas (Veneçuela) - 17 anys – Jugador de la Juan Carlos Ferrero Equelite Academy. Arriba al torneig mitjançant una Wild Card.

Pablo Llamas – Jerez de la Frontera - 16 anys – Jugador de la Academia Tenis Ferrer. Arriba al torneig mitjançant una Wild Card.

Benjamín Winter López – Almeria - 21 anys – Jugador de la Academia Tenis Ferrer. Arriba al torneig mitjançant una Wild Card.

 

CALENDARI DEL TORNEIG

DIVENDRES 4 OCTUBRE

15h. Benjamín Winter vs Max Alcalá

A cont. Pablo Llamas vs Iñaki Cabrera

A cont. John Echeverria vs Oriol Fillat

Not before 18.30h. Nicolás Álvarez vs Diego Barreto

 

DISSABTE 5 OCTUBRE

11h. Primera ½ Final

A cont. Segona ½ Final

 

DIUMENGE 6 OCTUBRE

9.30h. Clínic amb els jugadors professionals: Marc López, Roberto Carballés i Álvaro López.

11.30h.  Final