Nicolás Álvarez es proclama campió al 'seu' Club de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open

Sergi Ferrer-Salat, Pablo Llamas, Nico Álvarez y Andrea Hermansen
06/10/2019

El tennista de Burgos, jugador del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, ha estat el guanyador de la Final Nacional del Red Bull Next Gen Open que s'ha estat disputant ens el 4 i 6 d'octubre a les pistes del nostre Club. Nico, s'ha imposat en tres renyits sets a Pablo Llamas per 4-3, 4-3, 4-3.

El marcador reflecteix de manera molt fidel la gran competència que s’ha vist sobre de la pista. Un duel entre dos grans amics que s'ha decantat en els moments clau a favor de Nicolás Álvarez. "Ha estat una final molt igualada, però Nico ha sigut millor que jo en els moments importants i en punts decisius, sobretot en els tie-break", ha comentat Pau Llamas a l'acabar el duel.

Gràcies a la seva victòria d’avui a Barcelona, ​​Nico ha aconseguit classificar-se per disputar la Final Mundial del Red Bull Next Gen Open, que es disputarà a Milà entre el 5 i 9 de novembre. El tennista del RCTB-1899 ha fet també una valoració de la seva actuació: "Hem fet un gran partit dels dos però crec que en els moments decisius jo he estat una mica més valent que en Pablo, pujant bastant a la xarxa, i aquí crec que s'ha decidit el partit ". Nico, es mostrava feliç, per tornar al seu Club. "Desgraciadament amb tants tornejos i compromisos poc puc venir aquí, però han estat tres dies molt bonics i me'n vaig amb grans sensacions amb la victòria d'avui i amb optimisme per als propers tornejos que he d’afrontar”.

Finalment, els dos jugadors han valorat la normativa i regles de joc d'aquest torneig, que utilitza la reglamentacions que l'ATP ha posat en pràctica en les ATP Next Gen finals. "Aquests sets curts a 4 jocs no et permet ni un respir, has de sortir connectat des del principi i no tens temps a relaxar-te ni un segon, perquè qualsevol error o badada se't va de les mans el partit", ha analitzat Nico Álvarez.

Quadre de joc

Clínic amb Marc López i Álvaro López.

Abans de la final s'ha celebració un Clínic amb els tennistes Marc López i Álvaro López que han fet les delícies entre els més de 50 nens de l'Escola de Tennis del RCTB-1899 que han pogut intercanviar cops amb ells.