Matx interclubs amistós contra el CT Tarragona

27/05/2019

Seguint una tradició de 13 anys, el passat 22 de maig l’RCTB-1899 va celebrar una trobada amistosa a les nostres pistes contra el Club de Tennis Tarragona

Cada equip va presentar 10 jugadors en categoria masculina +55 que van disputar 5 partits de tennis (dobles), tots ells molt disputats, amb victòria final visitant (2-3) i destacant que l’edat dels participants en pista va sumar un total de ... 1.440 anys!

La delegació de l’RCTB-1899 va estar encapçalada pel seu capità, Jordi Canela, i els vicepresidents, Xavier Ferreón i Genaro Millet, els quals van agrair la visita i van destacar el valor esportiu i social d’aquestes trobades.

L’equip del CT Tarragona, encapçalat pel seu president Pere Lluis Bergadà, va agrair la invitació rebuda i va animar als promotors a repetir aquest tipus d’experiències en un futur.

En aquesta ocasió, va haver un sentit record als companys Domingo Benito i Josep Ma Bescós, recentment traspassats, acordant-se per unanimitat dels presents disputar en el futur aquesta trobada en la seva memòria.

Un agradable dinar de germanor va posar el millor final a aquesta jornada esportiva.

Resultats dels partits disputats

RCTB-1899 (2) CT Tarragona (3) Resultat
Amilibia-López Veciana-Jané 10-7
Ferrero-Gim-Salinas Ricard-Cornejo 10-4
Durall-Morancho Pujol-González 8-10
Serra-Marfá Palau-Rodriguez 6-10
Balil-Esplugas Piqué-Plaza 4-10

Tanmateix, van prestar una ajuda molt valuosa a l’RCTB-1899, J. Tort i JL. Arilla. Moltes gràcies a tots ells.