Les recomanacions del xef

27/02/2020

Aquesta setmana presentem una combinació de sabors per despistar els sentits

El xef del Restaurant de l’RCTB-1899, Juan González, ens presenta dos plats molt especials que són una autèntica experiència pels sentits per la seva combinació de sabors. ¿Es pot transformar un plat dolç en un de salat i viceversa? La resposta està en aquests tasts tan especials que tothom que vingui al restaurant ha de provar com a mínim una vegada.

 

 

 

 

D’una banda, tenim un pastís tatín de remolatxa amb gelat de formatge de Cabrales. Un gran descobriment culinari fet a base d’una de les hortalisses més dolces i plenes d’energia. Un plat que, a més a més, t’ajuda a controlar la tensió i a protegir el teu cor. El gran sabor dolç de la remolatxa es barreja amb el gust intens d’un dels formatges blaus més preuats per la seva textura untuosa i cremosa. Es recomana acompanyar-lo d’un bon vi rosat de la gran varietat que ofereix el Restaurant de l’RCTB-1899.

 

tatin

 

D’altra banda, tenim un original caneló de mango amb acompanyament de maduixa liofilitzada. Aquest plat és una gran font de vitamines i de minerals com potassi i magnesi. Unes postres molt especials que es pot degustar setmanalment a la carta del restaurant.

 

mango