La pilota Dunlop Fort aterra al pàdel

12/07/2023

El llançament coincideix amb el centenari de la marca, des de la introducció de la seva primera pilota Dunlop el 1923

Dunlop es complau a presentar al món del pàdel el seu nou model estrella de pilota; la Dunlop Fort Padel. Aquesta pilota representa la culminació de dècades d'experiència i dedicació a la indústria, portant el joc del pàdel a un nivell superior.

Des de la introducció de la seva primera pilota de tennis Dunlop el 1923, la marca ha estat sinònim de qualitat i excel·lència, destacant per la seva contínua innovació i per oferir productes d'alt rendiment per a jugadors de tots els nivells. A més a més, la marca compleix també 30 anys des del llançament del seu primer model de pilota de pàdel.

D'aquesta manera, la icònica Dunlop Fort arriba al món del pàdel brindant les millors sensacions en el colpeig. La pilota ha estat dissenyada per a augmentar la durabilitat i mantenir el seu rendiment òptim partit rere partit gràcies a la seva exclusiva construcció de nucli i el seu feltre sintètic de primera qualitat.

Dissenyada per a un joc ràpid i dinàmic, aquesta pilota proporciona un rebot extra davant de les pilotes de pàdel tradicionals, brindant una experiència de joc emocionant tant per a jugadors recreatius com per a professionals. Aprovada per la FIP, la Dunlop Fort Padel compleix amb els estàndards requerits per a ser utilitzada en tornejos, assegurant la qualitat del joc en totes les competicions.

Amb aquest nou llançament, Dunlop dona un important i innovador pas cap a la sostenibilitat, eliminant el plàstic de la tapa i substituint-la per una tapa de paper reciclable.

D'aquesta manera, Dunlop demostra una vegada més el seu lideratge en el mercat del pàdel, oferint als jugadors les millors eines per a gaudir al màxim d'aquest apassionant esport. En el seu centenari, la marca convida a jugadors, clubs i entusiastes del pàdel a unir-se a la celebració i descobrir les innovacions que han fet de Dunlop una referència en el món de la raqueta.

Per a més informació, visita www.dunlopsports.com/es/.