Finalitza la primera fase de millora del Hall de l’RCTB-1899

20/03/2024

Durant la primera quinzena d’abril, s’ha finalitzat la primera fase dels treballs de millora del hall d’entrada de l’RCTB-1899

Aquest projecte de millora del vestíbul s’ha dut a terme seguint dos eixos: el primer, el respecte per l’espai de l’antiga Masia de Can Canet, protegida pel catàleg del patrimoni de la ciutat, fet que ha guiat totes les obres d’adaptació a les noves necessitats tècniques, que principalment han estat les instal·lacions elèctriques i de seguretat. I el segon, la necessitat d’independitzar l’accés del Restaurant, mitjançant un distribuïdor que permet accedir a l’ascensor i als serveis sense haver d’accedir a la sala de restauració.

A més a més, aquest espai és l’avantsala al nostre saló social, on s’exposen tots els trofeus importants que reflecteixen l’extraordinària trajectòria esportiva del nostre club.

A la segona fase, que encara està en marxa, s’està duent a terme una actuació estètica de l’espai, un procés mitjançant el qual s’aniran afegint elements molt distintius de la història de la nostra entitat i diferents detalls ornamentals.