Èxit del primer Master Body Pump

Èxit del primer Master Body Pump
02/02/2010

El passat dijous 28 de gener vem fer les primeres sessions de Body Pump al nou Fitness Center. El primer que vem haver d´explicar és, justament, en què consisteix això del Body Pump. Aquesta tècnica, pels que no us veu animar a experimentar-la, suposa una gran revolució en l’entrenament amb barres i discs i està arrasant a tot el món. Per molts experts en fitness aquest és el millor programa d’exercicis de tots els temps.

Body Pump enforteix, tonifica i defineix la musculatura de tot el cos a través de la combinació de diferents tècniques de musculació i exercicis fisio-terapèutics que produeixen una millora notable de la posició corporal. Un dels grans atractius del Body Pump és que es realitza amb música en coordinació amb els diversos exercicis. Cada peça musical correspon al treball d´un grup muscular i són sempre cançons animades per activar al màxim el nostre esperit esportiu.

 

L´interès mostrat pels socis des que vem anunciar el màster va fer que, finalment, es fessin dues sessions. Una al migdia amb 8 alumnes i una altra a la tarda amb 14. Totes dues sessions varen ser tot un èxit gràcies a la motivació i l´esforç generós dels assistents. En nom de tot el cos tècnic del Fitness Center, vull agraïr a tots els que us veu animar per la il.lusió i l´esforç que veu realitzar .

FINS LA PROPERA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oscar Vila

Tècnic Fitness Center