Excel.lent ambient a l´esquiada a Granvalira

Excel.lent ambient a l´esquiada a Granvalira
03/02/2010

Durant l'últim cap de setmana de gener, mig centenar de nois i noies van pujar a un autocar rumb Andorra per gaudir de la tradicional esquiada que organitza cada any l'Escola de Tennis. Aquest any varem batre el nostre rècord, ja que mai havíem aconseguit traslladar a un grup d'alumnes tan nombrós, reflexe sens dubte del bon ambient que regna actualment a l'escola, així com de la integració que hi ha entre les seves diferents seccions.

Tot va començar el divendres a la tarda, quan després d'una parada a Pons per sopar vem arribar a altes hores de la nit a l'hotel. Tots estàvem una mica cansats, i els nois, després d'instal.lar-se a les seves noves habitacions i visitar els seus companys, es van anar a descansar per afrontar amb garanties el llarg dia de dissabte.

L'endemà ens vem trobar amb una neu excel.lent, encara que amb un temps una mica complicat. Tot i així, tots ens ho vem passar de meravella. En tornar a l'hotel a la tarda vem sortir a fer una volta pel centre d'Andorra. Després d'un molt bon sopar, la gran majoria vem decidir anar al cinema a veure Avatar en 3D, encara que hi va haver bastants que van cedir davant al son a meitat de pel.lícula.

El diumenge hi va haver més neu i un temps ideal per gaudir de l'esquí. Després de dinar vem fer unes poques baixades més i de seguida vem haver de pujar a l'autocar de tornada a Barcelona. Tots vem passar un gran cap de setmana. Ens vem divertir i vem fer lligams amb amics coneguts i també amb d´altres que vem descobrir allà. I com va dir Andrés Volta, "l'esquiada et permet baixar la muntanya amb el que la mateixa naturalesa et proporciona, per això és tan bonic esquiar". Us esperem a tots l'any que ve.

 

Eric Doménech

Escola de Tennis