El Power-Plate, al Sport Center

El Power-Plate, al Sport Center
17/02/2010

La setmana del 8 al 12 de febrer es va realitzar la presentació del nou equipament Power-Plate a les instal.lacions del nou Sport Center del RCTB. Durant aquests dies, els socis van gaudir de sessions gratuïtes guiades per un entrenador personal.

Es tracta d'una màquina relativament nova dins del món del Fitness, i no està exempta de comentaris a favor i en contra. Per això, abans de donar-la a conèixer als nostres socis, l'equip del nou Sport Center va rebre un curs específic de formació per saber aplicar-la correctament.

Durant aquesta setmana de promoció els socis han pogut comprovar el funcionament de la Power-Plate. En total han passat per les nostres instal.lacions al voltant d'uns cent socis, i hem volgut saber la seva opinió. Doncs bé, en la seva gran majoria coincidien en que és una manera diferent i interessant de treballar la musculatura.

Per la nostra part, podem assegurar que es tracta d'una bona eina que complementa la resta d'activitats dins d'un pla d'entrenament global, sempre i quan s'utilitzi correctament. Pel bé dels nostres socis recomanem que sigui utilitzada dins d'un pla d'entrenament personalitzat.

Consulta per aquest Servei a Atenció als Socis, Sala 3, o Via email: infofitness@rctb1899.es

Des del Sport Center agraïm la vostra participació.