Celebrada al Restaurant la nit temàtica dedicada a la cuina hindú

29/01/2024

El darrer dijous de gener, la terrassa del Restaurant del Club es va omplir amb motiu del sopar hindú que s’hi va celebrar.

70 socis, sòcies i acompanyants van gaudir del menú que la cuina del nostre restaurant va preparar. Com a entrants es van servir tres plats: unes pakores de verdures a degustar amb salsa de menta, tamarinde i “chutney” de mango; coliflor amb cúrcuma i coco, i broqueta de xai tikka amb pinya. Posteriorment els cambrers van servir els plats principals que van consistir en llagostins al curry, “butterChicken” i arròs gessamí aromatitzat amb cardamom. Com a postres, van servir un dolç típic de l’India: Gajar barfi, dolç de pastanaga amb festucs i gelat de violeta.

Com a sorpresa final, dues ballarines es van afegir a la festa fent una demostració de diverses danses típiques hindús. Va ser el final de festa d’una altra nit temàtica del restaurant, que va ser molt ben rebuda com ho havia estat anteriorment la nit japonesa.