Campions d'Espanya Absolut per Equips per 34a vegada

02/11/2019

L'RCTB-1899 ha superat per 4-3 al CT Chamartín a la final disputada a les pistes del Real Murcia Club de Tenis

Era l'edició número 50 del Campionat d'Espanya MAPFRE Absolut per Equips Masculins i l'RCTB-1899 arribava havent disputat 40 d'aquestes finals i amb 33 títols a la butxaca. Tot i haver caigut a les primeres de canvi en els dos anys que s'havia jugat a Múrcia, a la tercera va ser la vençuda i els jugadors del Club es van fer amb el títol 34 del nostre palmarés nacional.

L'RCTB-1899 va superar al CT Chamartín per un global de 4-3 en un aliminatòria que va ser molt disputada i que es va haver de decidir en els enfrontaments de dobles. Precisament, Oriol Roca i Íñigo Cervantes van aconseguir el punt definitiu contra Carlos Gómez Herrera i Javier Martí per 6-3, 6-7(3). Abans, Roberto Carballés i Gerard Granollers van posar el 3-3 i la igualtat al marcador gràcies a la seva victòria sobre Guillermo García-López i Daniel Muñoz de la Nava per 6-3, 6-1.

Han format part del l'equip campió capitanejat per Carlos Gómez i Marc Pallarés: Roberto Carballés, Íñigo Cervantes, Carlos Alcaraz, Oriol Roca, Gerard granollers, Pedro Cachín, Rigele Te, Pedro Vives, Nicolás Álvarez Varona, Luis Utrilla i Iñaki Cabrera.

 

PALMARÉS PER EQUIPS

 

RCTB-1899: 34 campionats i 7 subcampionats

CT Barcino: 8 campionats i 19 subcampionats

CT Chamartín: 3 campionats i 9 subcampionats

CT La Salut: 1 campionat i 7 subcampionats

CT Valencia: 3 campionats i 3 subcampionats

Murcia CT: 1 campionat i 1 subcampionat

CT Pedralbes: 2 subcampionats

CT Mataró: 1 subcampionat

RC de Polo: 1 subcampionat