Arrenca la XI Pool Femenina de Tennis Mapfre

Jugadores Reial Club de Tennis Barcelona-1899
09/10/2019

La Pool Femenina s’ha consagrat com una de les competicions domèstiques preferides entre les sòcies. El nombre d’inscripcions segueix creixent, aquest any ho fa amb 82 jugadores dividides en 9 quadres. Com sempre, la majoria són de categoria Sènior, exceptuant un grup de categoria Juvenil on competiran les més joves.

La XI Pool Femenina de Tennis Mapfre s’inicia el 9 d’octubre i conclou el 18 de març. Pel que fa al reglament, els partits es jugaran a 1 set fins arribar a 7, en cas d’empat a 6 jocs, es jugarà 1 tie-break. Respecte a la puntuació, el partit guanyat suma 3 punts, el partit perdut al tie-break suma 2 punts i el partit perdut 1 punt.

Hi haurà trofeus i regals per les campiones de cada grup, a més es realitzarà un sorteig de regals entre totes les participants cortesia de Mapfre, Dunlop, VistaOptica i La Roca Village. Una de les afortunades es podrà endur a casa la raqueta de tennis signada per Rafa Nadal que sorteja Mapfre.

Per a qualsevol dubte, contactin amb l'encarregada de l'organització de l'esdeveniment: Eulàlia Vilardell (649 176 573).

Informació i normativa