Torna a veure la conferència online de Franc Carreras “Reinvenció Professional”

16/07/2020

Aquesta va ser la segona xerrada del cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE

 

VÍDEO

Reviu la conferència online que va protagonitzar el passat 9 de juliol Franc Carreras sota el títol “Reinvenció Professional”. En aquesta ponència es donen consells i indicacions per viure una autèntica reinvenció professional ara que la crisi de la COVID-19 ens ha obligat a ser més digitals que mai. Descobreix totes les pautes de la mà de Franc Carreras i aprofundeix en el seu projecte “Mamis Digitales”, un nou concepte de treball per a totes aquelles dones que volen gaudir dels primers anys de vida dels seus fills sense renunciar a continuar treballant.

Franc Carreras és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses a la Facultat d'Economia de la Universitat Ramon Llull (IQS) i MBA a la Columbia Business School de Nova York. Ha estat escollit pel diari Expansión com un dels 50 principals experts en transformació digital d'Espanya, imparteix classes de màrqueting digital a ESADE, és cofundador de Mamis Digitales i és mentor en el programa Launchpad de Google. Gràcies als seus més de 150.000 seguidors en xarxes és considerat un dels experts més influents de país i les seves opinions apareixen sovint en els principals mitjans econòmics.

La propera conferència del cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE serà el dimarts 21 de juliol a les 17h Com planificar la teva successió després de les últimes novetats legislatives?