Torna una nova edició de la Copa Potter

Torna una nova edició de la Copa Potter
20/05/2019

La 47 edició de la Copa Potter, l'esdeveniment més rellevant dels International Clubs per a jugadors sèniors, tindrà lloc en les pistes dels dos clubs de Barcelona, el Real Club de Polo i el Real Club de Tennis Barcelona 1899 del 30 de maig al 2 de juny de 2019.

Un total de 13 seleccions nacionals es donaran cita a Barcelona, set equips masculins i sis femenins. La competició masculina tindrà lloc en el RC Polo, com és tradició i intervindran els següents equips: IC Bèlgica, IC França, ICIrlanda, IC Gran Bretanya i IC USA juntament amb el campió de l'edició anterior, IC Itàlia, i l'equip local, IC España, finalista en 2018. 
EL IC España ha designat vuit jugadors liderats per l'ex professional Albert Portas i sota la capitania de Santiago Tintoré. Tots ells intentaran de nou recuperar el títol que van aconseguir en 2013. El IC Itàlia, defensor del títol, presentarà un equip molt potent liderat per l'ex Copa Davis Charpentier que estarà acompanyat entre altres per GrossiFilippeschiAltobelliCaldarelliScalaPertosaScaiola i Senatore, tots ells en el seu moment amb rànquing ATP.

La competició femenina ha crescut exponencialment des de la seva primera edició i comptarà amb la participació de sis seleccions IC que competiran en el RCTB- 1899 per a classificar-se per a les finals, que de nou se celebraran en el RC Polo.

Les vencedores de l'any anterior defensaran de nou el títol i comptaran amb un equip capitanejat per Eva Bes i s'unirà a elles l'en el seu moment jugadora de Copa Federació, Noelia Pérez. Rivals no els faltaran, com el ICItàlia, que compta entre les seves jugadores amb l'ex jugadora de la Copa Federació i número 98 en el seu moment del rànquing WTA Alicia Canepa acompanyada entre altres per Francesca Frappi Poldini. Els altres equips que participaran són IC Bèlgica, IC França, ICGran Bretanya i IC Irlanda. 
La Copa Potter inclourà en el seu programa un clinic per als jugadors especials de la Federació ACELL que serà impartit per jugadors dels diferents equips.

A més dels dos clubs amfitrions, la Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, el IC Council, el Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Consell Catalá de l’Esport i la Real Federació Espanyola de Tennis.