Tancament de l'RCTB-1899 com a mesura de control i contenció del COVID-19

Club tancat
13/03/2020

Benvolgut/da Soci/a,

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i el conjunt de clubs de tennis que s'adjunten en el annex, seguint amb rigor les instruccions de les diferents autoritats, tal i com senyala el Decret SLT/720/2020 del Departament de Salut i el comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya del 13 de març, comunica als seus socis el tancament total de les instal·lacions de l'RCTB-1899, mesura que aplicarem a partir d'avui divendres, 13 de març, a les 16h.,  com a mesura de control i contenció del COVID-19.  Aquestes mesures tenen una vigencia mínima de 15 dies revisables.

Els Socis de l'RCTB-1899 que desitgin recollir les seves pertinences de l'armariet dels vestidors podran fer-ho fins aquest diumenge 15 de març a les 20h. 


Agraïm la comprensió dels nostres Socis davant una mesura que mai ens hagués agradat adoptar, però ens veiem abocats pel bé comú davant la pandèmia declarada. Sobre qualsevol modificació que es produeixi en aquesta mesura o en qualsevol que es poguessin adoptar en el futur per imperatiu legal o sanitari, us mantindrem puntualment informats. 

Podrà descarregar-se tota la informació en PDF, clicant aquí

Gràcies. Atentament,

La Junta Directiva
RCTB-1899