Per primera vegada 7 jugadors de l’RCTB-1899 disputen el Masters del Rafa Nadal Tour

07/12/2020

En aquest torneig final només poden participar els vuit millors de cada categoria, aleví i infantil

Un total de set jugadors de l’RCTB-1899 van participar en el Masters del Rafa Nadal Tour celebrat a les pistes de la Rafa Nadal Academy de Manacor i supervisats pel nostre tècnic Eloy Abelló. Per participar en aquest torneig final, els tennistes s’havien de guanyar la plaça a través d’un rànquing on es sumaven les puntuacions obtingudes en les sis proves disputades del circuit. Els set millors de cada categoria podien viatjar a Mallorca a disputar el Masters i la plaça restant s’obtenia d’un rànquing paral·lel de valors.

La final Sub-14 masculina va tenir protagonisme 100% RCTB-1899 amb l’enfrontament entre Roger Pascual i Luis García Páez. La victòria va ser per Pascual per 7-6, 4-6, 6-4, sumant d’aquesta manera el seu segon títol en aquest circuit després del que va aconseguir el 2018 en categoria Sub-12.

De tots els nostres jugadors, també destaquem una meritòria quarta posició de Jochi Cuevas en categoria Sub-12. Els altres participants de l’RCTB-1899 van ser Carlota García Alonso, Eudald González, Nuria Sarganella i Paula Moreno.