Més de 100 socis assisteixen a la conferència de Hand Solo (David Aguilar)

01/03/2023

L'RCTB-1899 va organitzar una trobada amb l'enginyer que va sorprendre la NASA per la seva creativitat i capacitat de superació

Més de 100 socis i sòcies van poder gaudir d'una trobada molt especial amb Mr Hand Solo (David Aguilar), que va visitar l'RCTB-1899 per compartir les seves experiències. També van assistir alumnes de diferents grups de l'Escola de Tennis per conèixer la seva història de superació que va arribar fins a la NASA.

El David va nèixer amb una malaltia congènita que li va provocar l'absència de l'avantbraç dret. Durant la seva infantesa va patir bulling (assetjament escolar) per ser diferent als seus companys i va decidir combatre tots els seus problemes amb creativitat. Es va construir un braç fet de Lego i es va convertir en la inspiració de milers de persones pel seu esperit de superació.

La conferència va ser un èxit de participació i a la part final es va obrir un torn de preguntes i es va fer sorteig de regals entre els més petits de la sala. El David Aguilar també va signar exemplars del seu últim llibre, 'Pieza a Pieza' i va compartir les novetats audivisuals que podrem trobar pròximament sobre la seva història.