
La visita del xef Iñaki Arrieta i de l'equip de l'històric restaurant donostiarra va ser tot un èxit i es van omplir totes les taules disponibles.

L'RCTB-1899 va viure una nit molt especial amb la visita de l’equip del prestigiós restaurant Rekondo de Sant Sebastià, liderat pel xef Iñaki Arrieta i per Lourdes Rekondo, per oferir un sopar dedicat a l’alta cuina basca. L’equip del Rekondo, en col·laboració amb el Club Macarfi, es va fer càrrec dels fogons del RCTB-1899 i va delectar els més de 70 comensals presents amb una gran varietat de plats de la gastronomia donostiarra, transportats fins a Barcelona per celebrar aquesta vetllada especial.
El menú dissenyat per a l’ocasió va començar amb la famosa Gilda com a aperitiu i va continuar amb un carpaccio de carabiners, vinagreta de festuc i jardí de primavera; carxofes farcides d’holandesa, foie a la planxa, tòfona i salsa de vi negre; raviolis de botifarra de Urt, sobre consomé ibèric, angula de muntanya i tòfona negra; txangurro a la donostiarra; kokotxes de lluç amb cloïssa al pil-pil; txipirons en la seva tinta; garrinet, confitura de pinya i dàtil i cruixent de pinya; pastís de poma calent amb gelat de vainilla i teules. El sopar es va acompanyar d’un maridatge de vins i caves especialment seleccionats per a l’ocasió.