L'RCTB-1899 obre el Divendres Sant

30/03/2021

Aquest any, el club obrirà com si fos un dia festiu normal amb els mateixos serveis. Recordem que el toc de queda continua vigent a les 22.00h i que totes les activitats al club han de finalitzar a les 21.00h.

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899, atenent les dificultats viscudes durant el darrer any per les restriccions derivades de la pandèmia, obrirà les portes el proper divendres 2 d'abril, Divendres Sant. Aquesta jornada era l'únic dia de l'any de tancament del club, però enguany els socis/es podran venir amb normalitat amb els serveis habituals dels dies festius.

Horari del Divendres Sant
De 8.00h a 21.00h*

* Totes les activitats han de finalitzar a les 21.00h per tenir marge suficient per complir amb el toc de queda decretat a les 22.00h

Recordem que durant aquestes setmanes s'estan efectuant els treballs de muntatge del Barcelona Open Banc Sabadell. A continuació podràs consultar l'afectació d'aquestes obres per dies i per espais:

Muntatge Godó 2021

Com sempre, agraïm als socis/es el seu suport durant aquests temps tan complicats per l'afectació de la Covid-19 i esperem que continuïn gaudint del club amb totes les mesures de seguretat i d'higiene decretades.