Aquesta setmana, el Restaurant del Club ens destaca tres plats molt especials de temporada que el Soci no es pot perdre quan vingui a dinar o a sopar
Íñigo Erice (Xef)
Rovellons del Pirineu de Girona
Aquest és un dels bolets més populars de Catalunya i la que aixeca més passions a la cuina. Els rovellons d'aquest plat es recol·lecten a la zona de La Cerdanya i, al ser un producte de temporada, només s'ofereixen fins gener. Els bolets es netegen, es banyen amb oli d'oliva i es condimenten al forn amb all i julivert. Aquest plat, ideal per compartir, es troba fora de la carta i se serveix com a recomanació.
Guisat de popets amb favetes baby, tirabecs i patates
Aquest plat forma part del Menú Express que el Soci pot trobar a l'Snack. Aquesta opció està pensada per la gent que disposa de poc temps per dinar i necessita tenir els plats a taula amb celeritat. En 15 minuts es tenen tots els plats servits i llestos per menjar. Aquest guisat es troba a les opcions d'escollir de segon plat i destaca per ser molt saludable i producte fresc. Els pops, procedents de la Costa Daurada, estan cuinats amb els seus propis sucs que desprenen.
Torrija caramel·litzada amb cremós d'ametlla
Per acabar de la millor manera, el Xef recomana aquestes postres que destaca per ser un mos molt llaminer. La típica torrija de sempre ve banyada en llet, infusionada amb vainilla i marcada amb mantega. Per sobre, porta una crema pastissera amb ametlla caramel·litzada i s'acompanya amb un gelat de cafè molt fi i mores. Es recomana degustar-lo agafant una mica de totes les parts. Aquestes postres formen part de la carta del Restaurant.