Land Motors aposta fort per l'RCTB-1899 i renova el seu acord de patrocini fins al 2022

Firma de renovació
19/12/2019

El RCTB-1899 i Land Motors, concessionari oficial Jaguar Land Rover a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, han segellat la renovació del patrocini mitjançant el qual els cotxes oficials de la marca JAGUAR LAND ROVER continuaran sent els vehicles oficials del Club en els diferents esdeveniments socials que organitza l'entitat durant els propers tres anys.

Amb aquesta rúbrica fins al 2022, Land Motors fa una aposta ferma i decidida per la nostra entitat, a la qual va arribar fa dos anys i mig, i en què ara confirma la seva presència amb un esforç i compromís encara més gran.

En l'acte de la signatura oficial que es va celebrar aquesta setmana a la Sala de Juntes del nostre Club i van estar presents Jordi Cambra, president de Reial Club de Tennis Barcelona; Xavier Gaspar, gerent de Land Motors; Ariadna Verge, Business Development Manager de Quadis; Maria Rosa Cruells, directora gerent de l'RCTB-1899; Salvador Segura, vocal de la Junta Directiva de l'RCTB-1899 i Neus Avila, Directora de Comunicació, RRPP i Patrocini de l'RCTB-1899.

Amb la prolongació de l'acord, Land Motors, com venia fent des de la seva arribada, exhibirà les últimes novetats en cotxes Jaguar / Land Rover en totes aquelles activitats pactades que tinguin lloc a les instal·lacions de l'RCTB-1899 i posarà a disposició del Soci els últims models per poder conduir-los. El Sopar d'Estiu, així com les vetllades musicals o els concerts benèfics que organitzi la Fundació de l'Club, seran moments i oportunitats de luxe per a la presentació dels nous models de la marca.