La renovació del Wellness Center de l’RCTB-1899 aposta per les últimes novetats en productes i tecnologia, així com per la sostenibilitat

07/02/2020

Technogym, patrocinador de l’RCTB-1899, ha ampliat el seu acord amb el Club i presentarà la seva última tecnologia als socis el dijous 20 de febrer a les 19h, al Saló del Club

Technogym, firma líder especialitzada en productes i tecnologia en el món del fitness, del wellness i de l’esport, així com a partner tècnic oficial dels últims 7 Jocs Olímpics, seguirà sent el proveïdor oficial en la renovació del Wellness Center del Reial Club de Tennis Barcelona-1899.

Per la renovació del Wellness Center, s’adquiriran solucions d’entrenament que optimitzaran la condició física tant dels jugadors d’alt nivell com dels socis i sòcies del Club, sigui quina sigui la seva edat i nivell.

Tots els equipaments subministrats per Technogym proporcionaran el nivell més alt de connectivitat per garantir el seguiment dels entrenaments i convertir-los en experiències immersives.

Entre les solucions adquirides destaca la línia Artis, la gamma mes alta, desenvolupada sobre 4 pilars bàsics com són el disseny, la connectivitat, la biomecànica i la sostenibilitat. Un exemple clar és la cinta de córrer Artis que consumeix un 30% menys d’energia respecte a qualsevol altre cinta del mercat, garantint prestacions d’entrenament de nivell molt alt.

Uns altres dels productes que els socis trobaran al renovat Wellness Center són les pertanyents a la línia Skill, amb una tecnologia “Multidrive”, que permeten una gran versatilitat oferint un entrenament cardiovascular en el qual, gràcies a la incorporació de solucions mecàniques úniques, és possible anar afegint resistència fins a aconseguir un entrenament de resistència dedicat.

Tanmateix, l’RCTB-1899 ha apostat per optimitzar el temps d’entrenament, fent-lo senzill i adaptable a cada necessitat, i per fer-ho ha adquirit Biocircuit, un circuit en el qual després d’un primer test inicial, els equips s’adapten automàticament a les necessitats de cada usuari, garantint l‘aprofitament màxim del temps i dels resultats obtinguts.

Technogym, empresa líder en el mercat del fitness, crea productes fabricats seguint els estàndards de qualitat més alts, començant per les matèries primeres i garantint la cura exhaustiva del medi ambient durant els processos productius. El certificat de Carbon Footprint emès per a un dels productes icona de la companyia, el Run Artis, és una demostració més del compromís de l’empresa amb el medi ambient.

La renovació del Wellness Center per part de l’RCTB-1899 demostra la voluntat del Club d’oferir els millors productes del mercat als seus socis, així com la seva aposta per la sostenibilitat, un àmbit en el que Technogym és clarament una empresa pionera.

Totes aquestes novetats seran presentades en detall pels propis tècnics de Technogym el proper dijous, 20 de febrer a les 19h, un esdeveniment en el qual tots els assistents rebran un obsequi de la marca.