Ja està actualitzat el quadre del Campionat Social de Tennis i Pàdel a l’entrada del Club

23/01/2020

Gràcies a la recerca que s’està fent a l’arxiu històric, s’han trobat resultats a partir del 1919

Els Socis de l’RCTB-1899 ja poden consultar a l’entrada del Club el quadre del Campionat Social de Tennis i Pàdel, actualitzat amb els resultats del 2019. Aquest document recull els campions històrics del nostre principal torneig social en cada una de les proves. Fins ara, només teníem les dades dels resultats que s’havien produït al Club en l’actual seu de Pedralbes des de l’any 1953. Gràcies a la recerca que s’està fent a l’arxiu històric, s’han trobat resultats a partir del 1919 de cinc de les proves més importants: Absolut Masculí i Femení, Dobles Masculí i Femení i Dobles Mixt.

Antigament s’apuntava tota la informació a mà i molts d’aquests documents amb els resultats es van perdre durant el trasllat de la seu del club del carrer Ganduxer a la ubicació actual a Bosch i Gimpera. És per aquest motiu que si qualsevol soci té informació que pugui ser d’ajuda per complementar el quadre, la pot fer arribar a archivo@rctb1899.es

Igualment, si algú troba alguna dada que no sigui correcta, també ho pot comunicar. Entre tots segur que podrem ajudar a enriquir un dels tresors més grans que tenim, el torneig del nostre club que està a prop d’arribar al centenari.