IN&OUT | Talent, no n'hi ha prou amb detectar-lo!

16/03/2021

L'RCTB-1899, conjuntament amb la Fundació Tennis Barcelona, estrena un cicle de conferències online sota el títol IN&OUT

IN&OUT convoca a personalitats vinculades directament a l'RCTB-1899 (IN) o externes a ell (OUT). Persones que han destacat en nombrosos camps socials i científics, que evidencien i posen en relleu valors compartits amb l'esport en general i amb el tennis en particular. Uns valors que, en la nostra societat, reforcen missatges positius i permeten actuar com a catalitzadors de les actituds que poden ressonar i amplificar accions exemplars, sens dubte, molt necessàries en aquests moments.

 

 

  • IN&OUT: Talent, no n'hi ha prou amb detectar-lo!
  • Dijous 18 de març de 2021
  • 20.00h

Clicka aquí per accedir a la sessió

Hem seleccionat noms que destaquen en talent, perseverança, motivació, sostenibilitat, respecte o inspiració en el seu àmbit professional. I amb ells volem debatre sobre els valors, en aquest cas del TALENT, en un debat digital moderat pel periodista de La Vanguardia Sergio Heredia.

Comptarem amb:

Sr. Andoni Luis Aduriz, xef. Impulsor del restaurant Mugaritz i gran promotor de talent en àrees com la innovació, la formació i la gastronomia.

Dr. Valentín Fuster, metge; Reconegut per fomentar el talent a la ciència, medicina i l'educació.

Sr. Jacobo Fitz-James Stuart, escriptor i fundador de les editorials Siruela i Atalanta; Identificador de talent jove i promotor en literatura i cultura.

Sr. Emilio Sánchez Vicario, extennista, soci honorari de l'RCTB-1899, cofundador de l'Academia Sánchez-Casal i impulsor de la seva fundació. Descubridor de talent esportiu i formador de figures tennístiques.

El debat partirà d'una conversa sobre la importància de detectar el talent i acompanyar-lo, sobre quins són els trets del talent que la nostra societat reconeix, i quins creuen els ponents que són els que entre tots hem de potenciar per continuar il·luminant a les persones i impulsant-les a créixer personalment i professionalment.

Tota la conversa es podrà seguir via streaming.