Gran cartell al Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó

23/03/2021

Aquest dimarts 23 de març, als jardins del Palauet Albéniz, es va celebrar l’acte de presentació del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó

Conduit per la periodista de TVE-Sant Cugat, Montse Busquets, va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el president del RCT Barcelona-1899, Jordi Cambra; el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; Javier Godó, president-editor del Grup Godó; el doctor Antoni Trilla, cap del servei de Medecina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i David Ferrer, director esportiu del torneig.

Sens dubte, una de les intervencions més esperades era la de David Ferrer, ja que va ser l’encarregat de donar a conèixer els noms dels principals jugadors que no es perdran el tradicional ATP 500 barceloní. "Estic molt orgullós de la participació d’aquest any i per a mi ha estat una grata sorpresa veure l’interès i el desig dels jugadors de venir a Barcelona", va destacar.

Rafa Nadal encapçala, un any més, un cartell ple d’estrelles del tennis, que combina veterania i joventut: Stefanos Tsitsipas (número 5 del món), Diego Schwartzmann (9), Kei Nishikori (10), Denis Shapovalov (11), Roberto Bautista (12), David Goffin (13), Pablo Carreño (15), Grigor Dimitrov (16), Fabio Fognini (17), Felix Auger-Aliassime (18) i Cristian Garín (20).

Una llista en la que encara hi pot haver algunes sorpreses i en la que s’ha de destacar la presència de Feliciano López, que disputarà el seu 20è torneig de Barcelona, "pel seu compromís i lleialtat", com va destacar Ferrer.

En paraules de Jordi Cambra, "Serà un Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó diferent i restringit però serà segur i exitós".