Fem Nadal, fem RCTB-1899

03/12/2020

Durant el mes de desembre, l'RCTB-1899 es vestirà de Nadal per donar una mica d'alegria en aquests moments tan complicats que estem vivint amb l'afectació de la Covid-19

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899 es volcarà durant els propers dies per fer que les Festes de Nadal siguin el més animades possible. Per començar, ja tenim en marxa el Concurs de Dibuix per a nens i nenes de 4 a 12 anys on la creativitat guanyadora, serà la postal de Nadal 2020 del club. També tenim en funcionament la campanya de recollida de joguines que enguany arriba a la seva 28a edició. Tots els regals que rebem serviran per animar els més petits que aquests dies els han de passar ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu.

A més a més, el club també s'ha vestit de Nadal amb una decoració molt especial que podreu descobrir per tots els racons, com un arbre de Nadal que serà decorat amb els millors desitjos dels alumnes de la nostra Escola de Tennis. També tindrem animació a les pistes de tennis el 16 de desembre durant els entrenaments de l'escola a la tarda. Ens visitarà el showman Pep Callau i els seus amics 'saltimbanquis' el Pepsicolen. 

Totes les activitats que organitzarà el club es faran seguint totes les mesures de seguretat i d'higiene estipulades pel PROCICAT. Ens hauria agradat celebrar més activitats, ho hem intentat fins a l'últim moment, però ens hem d'ajustar a la normativa. És per això, que aquest any no podrem celebrar la Jornada de Nadal Familiar de la mateixa manera que sempre però igualment la farem. Serà una jornada molt especial i adaptada a les circumstancies.

Com sempre, també animem als nostres socis a seguir la tradició de venir a jugar en familia el dia de Nadal. Totes les fotos que es facin els socis les poden fer arribar a eventos@rctb1899.es i les anirem publicant a les xarxes del club.

Esperem que aquestes festes siguin tot un èxit d'alegria i responsabilitat i que ens ajudin a acabar de la millor manera possible aquest any 2020 tan complicat i a començar el 2021 amb bon peu.